In december en januari zetten verschillende Roeselaarse gebouwen hun deuren open voor studenten. Je bent er welkom om in een ruime en vooral rustige omgeving geconcentreerd te studeren. Er is gratis wifi en soms water en koffie.Voor de meeste locaties hoef je niet vooraf in te schrijven. Je komt gewoon langs tijdens de openingsuren (zie onder) en je begint eraan! Enkel wie in ARhus wil blokken, reserveert best zijn plaatsje.

Blokken in ARhus

Van 16 december tot en met 31 januari opent ARhus (De Munt 8, Roeselare) zijn deuren voor blokkende studenten. Wil je hier graag studeren tijdens de week? Reserveer je plaatsje hier. In het weekend zijn de deuren ook geopend, maar hoef je niet te reserveren. 

Openingsuren weekdagen 

Het blokpunt is van maandag t.e.m. vrijdag geopend tussen 10 uur en 19 uur. Vroege vogel? Tussen 8 uur en 8.15 uur gaan de deuren ook eventjes open. Hierna sluiten ze terug tot de officiële opening van ARhus om 10 uur. Reserveren is de boodschap

Openingsuren weekend

Op zaterdag opent ARhus zijn deuren van 10 uur tot 17 uur. Op zondag kun je er terecht van 10 uur tot 13 uur. Je hoeft niet te reserveren.

Sluitingsdagen

Op 24 december en 31 december sluit ARhus de deuren al om 13 uur. Op 25 december en 01 januari zijn de deuren gesloten. 

Website

https://www.arhus.be/home/

Blokken in het Stadhuis

In het stadhuis kan je elke dag blokken in de Gemeenteraadszaal van 9 tot 22 uur. De zaal is te bereiken via Zuidstraat 1, met registratie van E-ID. Indien de zaal niet beschikbaar is, wordt dit bekendgemaakt via affiches in de zaal en via mails. Schrijf je zeker in om zeker te zijn van een plaatsje!

Blokken in Vives

Hier hoef je vooraf geen plaatsje te reserveren. Kom gewoon langs tijdens de openingsuren en begin te blokken! 

In Vives (Wilgenstraat 32, Roeselare) kan je elke weekdag terecht van 8 – 17 uur.

Kijk op www.vives.be voor meer info.

Blokken in De Spil

Je hoeft vooraf geen plaatsje te reserveren in De Spil (H. Spilleboutdreef 1 Roeselare). Kom gewoon langs tijdens de openingsuren en begin te blokken! In De Spil kan je van maandag tot vrijdag terecht van 10 tot 12 uur en van 13.30 tot 17 uur. Bij voorstellingen in het weekend en op feestdagen zijn de deuren open vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling. Er is koffie en water te verkrijgen in de kantine of aan de automaten. Oordopjes vind je aan de balie.

Blokken in Huis van de Voeding

Je hoeft voor Huis van de Voeding (Botaniek, Spanjestraat 141 Roeselare) vooraf geen plaatsje te reserveren. Kom gewoon langs tijdens de openingsuren en begin te blokken!

In het Huis van de voeding kan je van maandag tot vrijdag terecht van 8.30 tot 17 uur. Wel graag bij aankomst aanmelden aan het onthaal.