HomeSamen blokkenGa naar een blokpunt

Blokpunt Leuven


Omdat het niet altijd gemakkelijk is een goede studeerplek te vinden, blokt STUK  mee. Van dinsdag 11 juni tot vrijdag 28 juni biedt het Huis voor Dans, Beeld en Geluid samen met Teleblok en LOKO een aantal plekken aan om te studeren. 

Je bent welkom tussen 9.00 en 22.00 uur om er in ruime en vooral rustige omgeving geconcentreerd te studeren. Er is gratis wifi, koffie en water om je goede moed te wensen.

Er is plaats voor 30 studenten. Om zeker te zijn van een plaatsje in dit blokpunt raden we je aan om te reserveren.

reserveren voor dit blokpunt

Locatie: STUK paviljoenenzaal, Naamsestraat 96, 3000 Leuven.

Om een plaatsje te reserveren zal je eerst een account moeten aanmaken. Dat doe je door hieronder op “inloggen” te klikken en vervolgens te kiezen voor “Nieuwe gebruiker aanmaken”. Eens je dit gedaan hebt, kan je starten met reserveren:

  1. Klik op het slot waar we voor jou een plaatsje moeten vrijhouden 
  2. Klik op “reservering toevoegen”
  3. Kijk je gegevens na
  4. Eén week voor de effectieve datum, ontvang je via mail een herinnering voor je reservatieMeld je op de dag van je reservatie aan bij de ingang. Zorg ervoor dat je tijdig aanwezig bent want anders geven we jouw plaats door aan iemand anders.  Moest je alsnog niet aanwezig kunnen zijn, vragen we je om je reservatie te verwijderen zodat andere studenten kunnen gebruik maken van jouw studeerplek.