HomeSamen blokkenGa naar een blokpunt

Blokpunt Kortrijk


Heb je nood aan een goeie studieomgeving? Ben je te snel afgeleid aan je eigen bureau? Of studeer je beter in groep? Museum Texture opent haar deuren voor studenten van maandag 27 mei tot en met vrijdag 7 juni van 9.00 tot 18.00 uur (behalve in het weekend). Er is plaats voor 35 studenten.

Museum Texture in de Noordstraat in Kortrijk is een ideale locatie om succesvol te studeren: een grote, rustige ruimte met voldoende plaats en stopcontacten, gratis wifi en dicht bij het water en het centrum voor wie eens uit wil blazen. Bovendien voorziet het blokpunt gezonde tussendoortjes én ontspanning tussen 15.00 en 15.30 uur. Inschrijven is noodzakelijk.

reserveren voor dit blokpunt

Om een plaatsje te reserveren zal je eerst een account moeten aanmaken.  Dat doe je door hieronder op “inloggen” te klikken en vervolgens te kiezen voor “Nieuwe gebruiker aanmaken”. Eens je dit gedaan hebt, kan je starten met reserveren:

  1. Klik op het slot waar we voor jou een plaatsje moeten vrijhouden 
  2. Klik op “reservering toevoegen”
  3. Kijk je gegevens na
  4. Eén week voor de effectieve datum, ontvang je via mail een herinnering voor je reservatie

Meld je op de dag van je reservatie aan bij de ingang. Zorg ervoor dat je tijdig aanwezig bent want anders geven we jouw plaats door aan iemand anders.  Moest je alsnog niet aanwezig kunnen zijn, vragen we je om je reservatie te verwijderen zodat andere studenten kunnen gebruik maken van jouw studeerplek.