Teleblok voorziet de locaties van handige materialen om studenten samen te laten ontspannen, het gemeenschappelijkheidsgevoel te verhogen en een aanspreekpunt te bieden voor studenten. Wat schuilt er allemaal in de blokdoos? Hieronder vind je enkele materialen die we in het verleden uitdeelden. Heb jij interesse in onze blokdoos? Stuur een mailtje naar teleblok@cm.be

Draairad

Een draairad om gezonde ontspanning te stimuleren. Een draai aan dit rad levert je een leuke tip op die je meteen kan gebruiken!

Kladblok

Kladpapier met vooraan 4 aanmoedigingskaartjes. Gebruik het papier om al je hersenspinsels te noteren en gebruik de kaartjes om jezelf of je vrienden aan te moedigen!

Spiegelsticker

Spiegelstickers kun je ophangen in de WC, tegen een raam of op een glazen deur. Studenten spiegelen hun gezicht er op, trekken een foto en delen die met #blokbeest. Uiteraard kan de sticker er veilig en proper terug af na de blok.

Fluomarkers

Een doos met maar liefst 100 gele fluostiften. Hét ultieme gadget voor iedere blokkende student.

Vlaggenlijn

Een vlaggenlijn boordevol toffe icoontjes die studenten verwelkomen en de afspraken in het blokpunt duidelijk maken. Ssssst... Hier wordt geblokt.