HomeOver Teleblok Materiaal

Blokdoos


De Teleblok blokdoos? Da’s een doos tjokvol materialen waarmee wij elk jaar de blokpunten helpen ondersteunen. Want samen blokken werkt! En daar werken we graag aan mee. Update: door de coronacrisis zullen er deze blokperiode helaas geen blokdozen zijn. Heb je interesse om er volgend jaar eentje te krijgen? Contacteer ons zeker!

Wat zit er in de blokdoos?

Samen blokken werkt goed voor vele studenten. Daarom opent Teleblok blokpunten waar studenten samen kunnen studeren tijdens de blokperiode. Om goed te kunnen studeren, kun je wel wat studiemateriaal gebruiken, dacht Teleblok. Dus vullen we onze doos met studieplanners, markers, oordoppen ... Maar zo’n blokpunt is ook ideaal om het gemeenschapsgevoel onder studenten te versterken, you’re all in this together! De ideale plek om samen te ontspannen en elkaar af en toe een schouderklop te geven. Daarom steken we ook elk jaar enkele materialen in de doos om een gezondere pauze te nemen of waarmee studenten elkaar kunnen steunen

Elk jaar is onze blokdoos een beetje anders, want we houden het graag spannend voor jullie. We proberen de materialen ook aan te passen aan het thema van onze campagne.

Wie kan een blokdoos bestellen?

De dozen zijn op maat van blokpunten gemaakt, zodat meerdere studenten ervan kunnen genieten. Op zoek naar handig materiaal? Ga dan eens op bezoek bij een blokpunt in jouw buurt. Helaas is het niet mogelijk om materiaal te verzenden naar studenten afzonderlijk. Heeft jouw blokpunt interesse in zo’n blokdoos? Stuur dan een mailtje naar teleblok@cm.be.

Wat zat er vroeger in de blokdoos?

Een draairad om gezonde ontspanning te stimuleren. Een draai aan dit rad levert je een leuke tip op die je meteen kan gebruiken!

Kladpapier met vooraan 4 aanmoedigingskaartjes. Gebruik het papier om al je hersenspinsels te noteren en gebruik de kaartjes om jezelf of je vrienden aan te moedigen!

Spiegelstickers kun je ophangen in de WC, tegen een raam of op een glazen deur. Studenten spiegelen hun gezicht er op, trekken een foto en delen die met #blokbeest. Uiteraard kan de sticker er veilig en proper terug af na de blok.

Een doos met maar liefst 100 gele fluostiften. Hét ultieme gadget voor iedere blokkende student.
Een vlaggenlijn boordevol toffe icoontjes die studenten verwelkomen en de afspraken in het blokpunt duidelijk maken. Ssssst... Hier wordt geblokt.