Info en chat voor studentenHoe is 't .?.

[actie] stuur een dichterbijelkaartje


De blokperiode komt eraan maar ‘t is weer van #inuwkot. Leuk is anders, want veel studenten voelen zich eenzaam. Het doet deugd om te weten dat iemand aan je denkt. 

Nu een echte knuffel niet kan, zorgt Teleblok voor een papieren versie. Stuur een dichterbijelkaartje via de post, sociale media of mail naar je medestudenten. Met een persoonlijk tekstje erbij, maak je je boodschap nog krachtiger. Of… print ze gewoon af voor jezelf.

Stuur gratis jouw dichterbijelkaartje

Vul dit formulier in en verzend gratis en eenvoudig één van onze drie kaartjes naar een student die extra warme woorden kan gebruiken. We houden je kaartje nog even bij en versturen het op het moment dat studenten dat echt kunnen gebruiken: de examenperiode. De ontvanger krijgt een fijne verrassing in de brievenbus. Perfect om je dag goed mee te starten! Met deze actie brengt Teleblok de studenten in deze gekke periode dichterbijelkaartjes.

De actie loopt tot 6 december. En ja, het leven is aan de rappe, dus wees er snel bij want de voorraad is beperkt. 

In coronatijden willen we zo weinig mogelijk verspreiden maar in dit geval: spread the word! Misschien krijg jij dan ook een kaartje in de bus.

Nog meer zorg dragen voor elkaar? Check de tips die studenten gaven om elkaar te ondersteunen en ontdek hoe je best het gesprek kunt starten.

Download zelf de dichterbijelkaartjes

Heb je de kaartjesactie gemist? Of schrijf je liever zelf je kaartje?

Dat kan eenvoudig! Even downloaden, printen en op de post doen:

Een kaartje sturen via sociale media of via mail? Download je kaartje hier:

Gerelateerde thema's