Contact opnemen met Teleblok
TeleblokChat

Contact opnemen met Teleblok


Teleblok is van 7 januari tot en met 30 januari dagelijks bereikbaar via chat tussen 18u en 23u

Start een chatgesprek met Teleblok

Je kan van 7 januari tot en met 30 januari dagelijks tussen 18u en 23u een chatgesprek voeren met een vrijwilliger van Teleblok. Het kan gebeuren dat alle medewerkers in gesprek zijn. Hier krijg je dan een boodschap van. We vragen je om het even later nog eens te proberen.


Gesprek met Teleblok afgelopen?

We horen graag wat je van het gesprek vond en zijn benieuwd naar jouw mening. Laat het ons daarom weten via dit feedbackformulier.

Anonimiteit

Een chatgesprek met Teleblok is strikt vertrouwelijk, anoniem en gratis. De inhoud van een gesprek wordt enkel gebruikt voor studiedoeleinden. Persoonsgegevens worden nooit bewaard. Ook op je computer blijft niets achter van dit gesprek. In je browsegeschiedenis komt mogelijks wel te staan dat je de Teleblok-webpagina hebt bezocht.
 
Ook de Teleblok-vrijwilligers werken in volledige anonimiteit. 

Respect

  • Teleblokmedewerkers chatten met één oproeper tegelijk in een afgeschermd chatprogramma. Niemand anders kan dit gesprek mee volgen.
  • De Teleblokmedewerkers geven hun volle aandacht aan jou. Zij verwachten andersom hetzelfde.
  • Grof taalgebruik, schelden,... horen niet thuis in de chat.
  • Een chatgesprek duurt maximaal één uur; zo krijgen ook anderen de kans om te chatten.
  • Bij aanmeldingen net voor 23.00 u, zal de Teleblokmedewerker meedelen hoeveel tijd de chat nog maximaal kan duren. Is je gesprek dan niet afgerond, dan kun je je de dag nadien opnieuw aanmelden op de chat vanaf 18.00

Geen gesprek mogelijk?

  • Het kan gebeuren dat alle medewerkers in gesprek zijn. Hier krijg je dan een boodschap van. We vragen je om het even later nog eens te proberen.
  • Door een technische storing kan het wel eens gebeuren dat het gesprek plots afbreekt. Onze excuses daarvoor, maar het internetverkeer is niet altijd even stabiel.  Probeer dan opnieuw aan te loggen en vermeld even dat het gesprek afgebroken werd.
  • Het is mogelijk dat jouw firewall de werking van het chatprogramma onmogelijk maakt. Schakel in dat geval de firewall uit. Schakel ook popup-blockers uit.
  • Sluit tijdens het gesprek geen openstaande schermen (vensters) want anders wordt het chatgesprek afgebroken.
Op de momenten dat Teleblok niet bereikbaar is, kan je voor een dringend gesprek ook terecht bij andere organisaties.