Inschrijving blokpunt Roeselare
Welkom bij Teleblok!Samen blokken

Inschrijving blokpunt Roeselare


Van eind mei tot eind juni zetten er in Roeselare verschillende gebouwen hun deuren open voor alle studenten. Je bent er welkom om er in een ruime en vooral rustige omgeving geconcentreerd te studeren.  Er is gratis wifi, water en soms ook koffie.

Om zeker te zijn van een plaatsje in een van deze blokpunten raden we je aan om te reserveren.

Reserveren voor een blokpunt

Om een plaatsje te reserveren zal je eerst een account moeten aanmaken.  Dat doe je door op “inloggen” te klikken en vervolgens te kiezen voor “Nieuwe gebruiker aanmaken”. Eens je dit gedaan hebt, kan je starten met reserveren:
  1. Klik op het slot waar we voor jou een plaatsje moeten vrijhouden 
  2. Klik op “reservering toevoegen”
  3. Kijk je gegevens na
  4. Eén week voor de effectieve datum, ontvang je via mail een herinnering voor je reservatie
Meld je op de dag van je reservatie aan bij de ingang. Zorg ervoor dat je tijdig aanwezig bent want anders geven we jouw plaats door aan iemand anders.
 
Moest je alsnog niet aanwezig kunnen zijn, vragen we je om je reservatie te verwijderen zodat andere studenten kunnen gebruik maken van jouw studeerplek. 

Reserveren bij Vives

Bij Vives kan je van maandag tot vrijdag tussen 8u en 17u terecht. We vragen je om de aanwezigheidslijst te tekenen bij het binnenkomen. Er is gratis water en gratis wifi. We vragen je om stil te zijn in de bibliotheek. Voor een gesprekje kan je terecht in de polyvalente ruimte.

.

Reserveren bij ARhus

Reserveren bij Stadhuis

Reserveren bij De Spil

Reserveren bij het Huis van de voeding

Het Huis van de voeding opent van maandag tot vrijdag de deuren tussen 8u30 en 17u. Gelieve je bij aankomst aan te melden aan het onthaal. Er is gratis water, koffie en wifi voorzien.