Blokpunten

Teleblok blokpunten

Van maandag 23 mei tot en met donderdag 23 juni staat Teleblok opnieuw paraat om via chat blokkend Vlaanderen een hart onder de riem te steken.

Maar Teleblok zet ook in op het creëren van een goeie studieomgeving.  Daarom openen we - in samenwerking met radiozender MNM en andere partners - tussen 23 mei en 24 juni "blokpunten" in diverse studentensteden van Vlaanderen. Deze "blokpunten" zijn gemakkelijk   bereikbare, toegankelijke studeerlocaties die voorzien zijn van alle comfort die studenten nodig hebben om zich maximaal op hun studies te kunnen concentreren. Waar vind je deze blokpunten:

Blokpunt Antwerpen: in samenwerking met Study360

Blokpunt Hasselt: Hogeschool PXL

Blokpunt Kortrijk: Museum Texture

Blokpunt Leuven: Kunstcentrum OPEK

Blokpunt Roeselare: Open kenniscentrum ARhus

 

OMKADERING

 
De juiste invulling van de momenten waarop studenten niet studeren is minstens even belangrijk als het studeren op zich.  Denk bijvoorbeeld maar aan het belang van sociale contacten en ontspanningsmomenten.  Daarom is er naast een geschikte locatie en fijne omkadering op sommige blokpunten ook gezorgd voor mogelijkheden om te ontspannen.  Zo staat er in een aantal blokpunten in de namiddag om 15.30 uur een vrijblijvende ontspanningsactiviteit van een 30-tal minuten op het programma.  Aan deze activiteiten kan iedereen deelnemen (ook studenten die niet op de locatie studeren) en zijn bovendien volledig gratis. 

Teleblok voorziet ook gezonde tussendoortjes en blokmateriaal waarvan studenten kosteloos gebruik kunnen maken.  Studenten die dit wensen, kunnen op de “blokpunten” ook samen gezond eten.  Teleblok voorziet daarvoor - in samenwerking met lokale partners - een gezonde én betaalbare lunch.

 
 
 
Voor meer info over dit initiatief: teleblok@cm.be of 02 246 48 15 (tijdens de kantooruren).
 

Facebook mobile

LIVE-Chat gesloten

 

De Teleblok-chat is van woensdag 31 mei tot en met woensdag 28 juni dagelijks bereikbaar tussen 18 en 23 uur.

 

Heb je toch dringend nood aan een gesprek?  Klik hier